Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Νίκης

30 Ιούλιος, 2016 - 8:16 πμ

Η Α.Σ Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την απόκτηση εννέα νέων παικτών στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

 

Ένας πετυχημένος κύκλος έκλεισε για την Α.Σ Νίκη Αμαρουσίου, που πλέον είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα. Η ομάδα μας κάνει ριζική ανανέωση στο ρόστερ της, παραμένοντας ωστόσο πιστή στην φιλοσοφία της να στηρίξει τα νέα παιδιά, έχοντας το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον.

Η Νίκη Αμαρουσίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα πέρυσι και είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το παιχνίδι τους και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας τους.

Παράλληλα, ο σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των Γιάννη Τσέκενη και Ανδρεα Τσέκενη, καθώς και την απόκτηση 9 νέων παικτών, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η Νίκη στον φετινό Μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής, ενώ μερικοί από αυτούς θα συμμετέχουν και στο Πρωτάθλημα των Under 21.

 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας:

 

Σκούταρης Λεωνίδας: Είναι γεννημένος το 1977, έχει ύψος 2.05 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της Κ.Α.Π.

 

Σιμιτζής Κώστας: Είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1.95 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Περιστερίου.

 

Αγγελής Ανδρέας: Είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψος 2.00 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Σπόρτινγκ.

 

Νιφόρας Γιώργος: Είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1.93 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της ΦΕΑ.

 

Κοροπούλης Κώστας: Είναι γεννημένος το 1991, έχει ύψος 1.87 μέτρα και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των γκαρντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Ερμή Πειραιά.

 

Σιδέρης Βαγγέλης: Είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 2.00 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της Κερατέας. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του συλλόγου.

 

Κομιανός Γιάννης: Είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 1.97 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Αρίωνα Αμαρουσίου. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του συλλόγου.

 

Ευαγγελούλης Ετεοκλής: Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 2.05 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του Φοίβου Λάρισας. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του συλλόγου.

 

Χοτζαλάρι Ντονάλντο: Είναι γεννημένος το 1998, έχει ύψος 1.90 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της Α.Ε Λιβαδειάς. Θα είναι μέλος της ανδρικής ομάδας, αλλά και της ομάδας U21 του συλλόγου.

Νίκη Αμαρουσίου