Έβαλε… μπρος η Νίκη!

29 Αύγουστος, 2016 - 7:48 μμ

 Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, η Α.Σ Νίκη Αμαρουσίου ξεκίνησε την προετοιμασίας της εν όψει της σεζόν 2016/17 για το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η αυλαία άνοιξε! Το μπασκετικό τμήμα της Νίκης Αμαρουσίου ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν 2016/17 στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, με όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου να δίνουν κανονικά το παρόν.

 

Χρόνος για πολλά λόγια δεν υπήρχε, με τον κόουτς Χρυσόγελο να καλωσορίζει καταρχήν τους νέους παίκτες – έμπειρους και νεαρούς – στην ομάδα, να ξεκαθαρίζει στην πρώτη του ομιλία ότι το μόνο το οποίο απαιτεί είναι δουλειά και να τονίζει ότι η Διοίκηση και το προπονητικό σταφ της ομάδας θα είναι δίπλα στους παίκτες σε ό,τι χρειαστούν. Κατόπιν, ξεκίνησε η πρώτη, αναγνωριστική, προπόνηση της χρονιάς.

 

 

Από αύριο, Τρίτη 30 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν σιγά-σιγά να μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, αφού θα ξεκινήσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, το οποίο θα είναι εστιασμένο στην Φυσική Κατάσταση, υπό την επίβλεψη των Δημήτρη Διαμαντάρα και Σταμάτη Λένη.

Νίκη Αμαρουσίου