Μαρτσουκάκη: «Το Κύπελλο είναι μια δικαίωση για όλους στη Νίκη»!

24 Δεκέμβριος, 2017 - 2:16 πμ

Η Έφη Μαρτσουκάκη οδήγησε τη Νίκη Αμαρουσίου στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. κι εν συνεχεία μίλησε στο nikiamarousiou.gr για τον πρώτο στόχο της σεζόν που επετεύχθη.

Κατ’ αρχάς, τι σημαίνει η συγκεκριμένη επιτυχία για τη Νίκη αλλά και για εσένα προσωπικά;
«Για το σωματείο, ήταν ένας μεγάλος στόχος ο οποίος εκπληρώθηκε και είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε. Πιο πολύ για τα κορίτσια, διότι έχουν κουραστεί πάρα πολύ, έχουν δουλέψει στο γήπεδο κι άξιζαν αυτό το Κύπελλο! Από ‘κει και πέρα, για μένα είναι η αναγνώριση της δουλειάς μου και της προσπάθειας που κάνουμε μαζί με τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου. Μια δικαίωση για όλους στη Νίκη Αμαρουσίου».

Πως βίωσες την εμπειρία του διημέρου του Final 4;
«Ο ημιτελικός ήταν πιο δύσκολος, μπορώ να πω, γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ υψηλού επιπέδου ωστόσο πήραμε τη νίκη και φτάσαμε στον τελικό. Εκεί περιμέναμε να πιεστούμε πιο πολύ γιατί ήμασταν και κουρασμένες. Παρ’ όλα αυτά, τα καταφέραμε! Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Το είχαμε διοργανώσει και πέρσι άλλωστε, απλώς φέτος το πήραμε κιόλας».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του τίτλου θα σας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας;
«Σίγουρα όταν έχεις ένα αήττητο σερί και παίρνεις και το Κύπελλο απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, η ψυχολογία σου ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με την Κερατέα πριν κλείσει ο πρώτος γύρος. Πιστεύω πως αν η ομάδα συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό δουλειάς, γιατί μέσα στις γιορτές δεν θα το… διαλύσουμε, και δεν έχουμε αναπάντεχα προβλήματα, θα πάμε πολύ καλά».

Η ομάδα έχει ρεκόρ 10/10 στο πρωτάθλημα ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο. Περίμενες ότι θα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο σε αυτό το σημείο της σεζόν;
«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα! Το στηρίζω στο γεγονός ότι τα κορίτσια είναι νεαρά και δεν έχουν δώσει ακόμα το 100% από αυτό που μπορούν. Έχουν ενθουσιασμό κι έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να δείξουμε και να μάθουμε. Πιστεύω πως με τον καιρό θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Νίκη Αμαρουσίου