Καργιού: «Προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς πράγματα»

11 Φεβρουάριος, 2018 - 9:37 πμ

Η Κωνσταντίνα Καργιού, η οποία προέρχεται από τις Ακαδημίες της Νίκης Αμαρουσίου και συμμετέχει παράλληλα στα αναπτυξιακά προγράμματα των Κορασίδων και των Νεάνιδων, μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την πορεία της ομάδας και τον στόχο της ανόδου.

Τι πρόσημο βάζεις στην εφετινή πορεία της Νίκης Αμαρουσίου στις διοργανώσεις που συμμετέχει;
«Νομίζω ότι η πορεία της Νίκης Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι μια σπουδαία επιτυχία για εμάς! Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια από την περίοδο της προετοιμασίας και συνεχίζουμε με την ίδια ένταση σε κάθε προπόνηση. Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας, επομένως θεωρώ ότι μας αξίζει αυτό το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι αγωνίζομαι για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο και προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε εμπειρία».

Με τι θα είσαι ικανοποιημένη στο τέλος της χρονιάς;
«Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά… Φέτος έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και στην πρώτη ομάδα. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας».

Σε προσωπικό επίπεδο, πως βιώνεις την ταυτόχρονη παρουσία στα αναπτυξιακά και στην πρώτη ομάδα της Νίκης που διεκδικεί την άνοδο;
«Προσπαθώ να περνάω καλά και να μαθαίνω συνεχώς πράγματα! Όπως ανέφερα, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα την οποία απολαμβάνω και προσπαθώ να κερδίζω συνεχώς σε εμπειρία και παραστάσεις από το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες μου. Στη Νίκη Αμαρουσίου έχουμε έμπειρα κορίτσια που με βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν κι έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Νίκη Αμαρουσίου