Πασιαλή: «Πιέζουμε κι ενθαρρύνουμε η μια την άλλη»

11 Μάρτιος, 2018 - 4:40 μμ

Η Χριστίνα Πασιαλή μίλησε στο nikiamarousiou.gr πριν από την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου (12/3, 21:30) στο κλειστό της Κοκκινιάς για τον μεγάλο στόχο της ανόδου και το κίνητρο σε κάθε παιχνίδι.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος της… Τι έχει αλλάξει στη Νίκη Αμαρουσίου συγκριτικά με τις αρχές της σεζόν;
«Δεν έχει αλλάξει κάτι… Ίσα-ίσα, όσο πλησιάζουμε στο τέλος δουλεύουμε με παραπάνω όρεξη και διάθεση. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα παιχνίδια, τα δυο εκ των οποίων με ομάδες που θα βρίσκονται επίσης στα playoffs ανόδου. Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε προσηλωμένες στον στόχο μας και δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας με τον καλύτερο τρόπο».

Πώς αντιμετωπίζετε τα τελευταία παιχνίδια πριν από την έναρξη των playoffs;
«Είμαστε αρκετά σίγουρες για τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας. Δεν υπάρχει κανένα έξτρα άγχος. Έχουμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς και απλώς πιέζουμε και ενθαρρύνουμε η μια την άλλη ώστε να είμαστε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, κλείνοντας την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Η Νίκη Αμαρουσίου έχει ρεκόρ 18-0 κι έχει χάσει μόλις 3 σετ από την αρχή της χρονιάς… Πώς βρίσκετε κίνητρο από Δευτέρα σε Δευτέρα, δίνοντας πάντα το 100%;
«Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την προπόνηση όπου υπάρχουν ανταγωνιστικά κομμάτια και ανεβάζουμε το επίπεδο μεταξύ μας. Επομένως, καταφέρνουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μπορούμε να κερδίζουμε με «καθαρές» νίκες».

Τι να περιμένουμε από εδώ και στο εξής από εσένα και τις συμπαίκτριες σου;
«Ελπίζουμε ότι η Νίκη θα ολοκληρώσει το ταξίδι της αήττητη και θα πετύχει την άνοδο, κλείνοντας τη χρονιά με ένα ωραίο double!»

Νίκη Αμαρουσίου