Δορμπαράκη: «Ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς»

12 Απρίλιος, 2018 - 3:47 πμ

H Αγγελίνα Δορμπαράκη μίλησε στο nikiamarousiou.gr για το Game 1 της σειράς των playoffs ανόδου ανάμεσα στη Νίκη Αμαρουσίου και το Κορωπί στο κλειστό της Κοκκινιάς (13/4, 21:45).

Τι κλίμα επικρατεί στη Νίκη Αμαρουσίου λίγες ώρες πριν από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο και το πρωτάθλημα στην Τοπική κατηγορία Γυναικών;
«Συνεχίζουμε την πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπούμε αποφασισμένες γιατί θέλουμε όσο τίποτα τη νίκη! Έχουμε πει μεταξύ μας στα αποδυτήρια ότι αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός από όλους και θα προσπαθήσουμε προκειμένου να πανηγυρίσουμε το θετικό αποτέλεσμα ώστε να τελειώνουμε νωρίς με την άνοδο. Επίσης είναι πολύ σημαντική και η στήριξη του κόσμου μας. Τον θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ο… κίνδυνος χαλάρωσης;
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε χαλαρές, ούτε ότι έχουμε άγχος. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θα μπούμε χωρίς άγχος και θα παλέψουμε για το καλύτερο ώστε να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε».

Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός από τα φιλικά προετοιμασίας ως τα playoffs ανόδου;
«Ναι, το συζητάμε κι αυτό. Είναι αλήθεια ότι εγώ προσωπικά όπως και όλες οι συμπαίκτριές μου δεν καταλάβαμε πότε αρχίσαμε την προετοιμασία και πότε φτάσαμε στα τελικά του πρωταθλήματος»!

Φαίνεται όμως πως οι βάσεις έχουν μπει με το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου…
«Το 22/22 από τη μια μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση, από την άλλη μας δίνει και ώθηση για τη συνέχεια. Είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ όταν είσαι ήδη με το 2-0 απέναντι στις άλλες ομάδες των playoffs. Όπως και να χει, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τις ικανότητες των συμπαικτριών μου. Ακόμα και να χάνουμε, που λέει ο λόγος, με 2-0 σετ, θεωρώ ότι στο τέλος θα κερδίσουμε και πάλι! Επίσης, δεν σταματάμε αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα ο στόχος της ανόδου είναι ο πιο σημαντικός όμως θέλουμε πολύ και το πρωτάθλημα ώστε να κάνουμε το double».

Πώς θες να κλείσουμε;
«Θα θέλαμε πολύ να έλθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το κλειδί για την επιτυχία μας είναι η αποφασιστικότητά μας και η στήριξη του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έλθει ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

Νίκη Αμαρουσίου