Βελισσάρη: «Να τελειώσουμε τη σεζόν με μια γιορτή στο σπίτι μας»!

21 Απρίλιος, 2018 - 10:32 πμ

Η Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται απόψε (21/4, 20:15) την Αθηνά Μαγκουφάνας στον πρώτο τελικό της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών με στόχο τη νίκη ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Μαρία Βελισσάρη μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει στο double.

 Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Αθηνά Μαγκουφάνας;
«Πάμε με πολύ μεγάλη όρεξη αφού θέλουμε το καλύτερο δυνατό! Να κερδίσουμε, δηλαδή και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας ώστε να τελειώσει αυτή η δύσκολη χρονιά έπειτα από σκληρές προπονήσεις και πολλές ώρες στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με μια γιορτή μέσα στο σπίτι μας και να πούμε ένα… καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν».

Εσύ προσωπικά πώς περιμένεις τον αποψινό τελικό;
«Έχω ένα άγχος, από την άποψη ότι ανυπομονώ να έλθει η ώρα να παίξουμε! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σηκώσουμε το τρόπαιο και περιμένω τη στιγμή που η Κάτια θα φέρει το πρωτάθλημα και θα πανηγυρίσουμε όλες μαζί, όπως κάναμε στο Κύπελλο».

Κατάλαβες πόσο γρήγορα πέρασε η σεζόν;
«Να σου πω την αλήθεια, σαν χθες θυμάμαι που λέγαμε μεταξύ μας… άντε κορίτσια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να παίξουμε κανέναν αγώνα! Η σεζόν πέρασε σαν… νερό όμως έτσι περνάει ο καιρός αν περνάς ωραία και κάνεις κάτι που σε γεμίζει, κάτι που αγαπάς και ανυπομονείς για τη στιγμή που θα το ζήσεις».

Ποιες είναι οι τελευταίες κουβέντες που λέτε μεταξύ σας πριν από τον τελικό;
«Να προσέξουμε και να τελειώσουμε καλά την χρονιά».

Νίκη Αμαρουσίου