Χρυσόγελος: «Όλοι ξέρουμε τη σημασία του αγώνα με τον Άρη Νικαίας»

21 Απρίλιος, 2018 - 10:47 μμ

H Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται τον Άρη Νικαίας (22/4, 17:00) και ο κόουτς Νίκος Χρυσόγελος μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την κρισιμότητα του αγώνα και τη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα μας διεκδικεί την απευθείας παραμονή στη Γ’ Εθνική ενώ ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη Νικαίας στο κλειστό της Κοκκινιάς. Οι δυο ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση έχοντας ρεκόρ 7-12 ενώ οι Νικαιώτες επικράτησαν με +9 πόντους (77-68) στο ματς της 9ης αγωνιστικής.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια της Νίκης Αμαρουσίου να πετύχει τον μεγάλο στόχο της!

«Άπαντες έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Άρη έτσι όπως πήγαν τα πράγματα… Μπορώ, λοιπόν, να πω ότι είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά αφού προετοιμαστήκαμε κατάλληλα τις προηγούμενες ημέρες. Οι δυο ομάδες θέλουν το ροζ φύλλο για τον ίδιο λόγο. Επομένως, δεν είναι… δύσκολο παιχνίδι. Τα πράγματα είναι απλά… Δεν υπάρχουν ούτε σενάρια, ούτε υποθέσεις. Όποιος κερδίσει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονή του. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη και μετά, αν όλα πάνε καλά, να καλύψουμε και τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι το θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο την απευθείας παραμονή» εξήγησε ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Χρυσόγελος.

Νίκη Αμαρουσίου