Βογιατζής: «Να κάνουμε το 3/3 πριν από τα playoffs ανόδου»

7 Απρίλιος, 2019 - 11:40 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται στην έδρα του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (8/4, 21:30) και ο Κώστας Βογιατζής μίλησε για την πορεία της ομάδας και τη μάχη για την άνοδο.

Η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών μπαίνει στην τελική ευθεία αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν από την έναρξη των playoffs ανόδου και ο έμπειρος φόργουορντ ανέφερε στο nikiamarousiou.gr:

«Στόχος μας στα παιχνίδια που απομένουν με τον Πολυνίκη, τη Νέα Ιωνία και τον Φίλιππο είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το 3/3 πριν από τα playoffs. Θέλουμε, λοιπόν να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε αυτή την κρίσιμη φάση της χρονιάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας στη μάχη για την άνοδο, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τα playoffs είναι μια άλλη ιστορία… Προς το παρόν, θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τρεις νίκες».

Η Νίκη Αμαρουσίου έχει πάρει ό,τι της αξίζει μέχρι στιγμής; «Για να είμαι ειλικρινής, μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι παραπάνω. Σε προσωπικό επίπεδο, έχασα ένα μεγάλο κομμάτι της χρονιάς και δεν είμαι ακόμα στο 100%. Δεν μπορώ να πω σε τι θέση θα βρισκόμασταν αν ήμασταν πλήρεις, σίγουρα όμως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Ο τραυματισμός μού στοίχισε στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά. Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Όσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος και τη μάχη για την άνοδο, ο Κώστας Βογιατζής τόνισε: «Οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης είναι πολύ δυνατές και άξια βρίσκονται εκεί. Γενικώς, αν υποτιμήσεις τον αντίπαλό σου, θα το πληρώσεις! Κάναμε κι εμείς κάποιες «κακές» ήττες, όπως με την Κηφισιά. Πρέπει να είσαι σοβαρός και ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια, γνωρίζοντας πως αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο, υποτιμάς τον ίδιο σου τον εαυτό».

Νίκη Αμαρουσίου