Βρέντας: «Γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια στη Νίκη Αμαρουσίου»

11 Απρίλιος, 2019 - 11:17 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση κι εν συνεχεία σύσσωμη η ομάδα δείπνησε μαζί στο «Πιταστέρι» στο Μαρούσι.

Ο πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης, συνεχάρη τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Χόνδρο και τα κορίτσια για την πορεία που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, θέτοντας ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βρέντας, χορηγός της Νίκης Αμαρουσίου, ιδιοκτήτης του «Πιταστέρι» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαρούσι με τον συνδυασμό του Πάνου Βράχνου μίλησε στο nikiamarousiou.gr.

Τι κίνητρο έχει ένας επιχειρηματίας ώστε να ενισχύσει χορηγικά έναν σύλλογο, εν προκειμένω τη Νίκη Αμαρουσίου στην Ελλάδα της κρίσης;
«Η Νίκη Αμαρουσίου έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ Ανδρών και το βόλεϊ Γυναικών. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Αντώνη Τσέκενη, τον πρόεδρο του σωματείου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που κάνουν μια πραγματικά τεράστια προσπάθεια ώστε να συντηρήσουν τη Νίκη Αμαρουσίου και να φέρουν τόσα πολλά παιδιά στις ακαδημίες, διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα προγράμματα σε ό,τι αφορά τα τμήματα υποδομής στα βόρεια προάστια. Σε προσωπικό επίπεδο, υπήρξα αθλητής για 40 χρόνια και στηρίζω με όποιες δυνάμεις έχω το έργο που κάνει η Νίκη».

Η σχέση σας με τη Νίκη Αμαρουσίου έχει περάσει πλέον σε διαπροσωπικό επίπεδο;
«Φυσικά! Οι σχέσεις μου με τη Νίκη δεν περιορίζονται μόνο σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει συνεργασία με το κατάστημά μου στο Μαρούσι και συγχρόνως έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του σωματείου. Είμαι φίλαθλος αυτής της ομάδας και πηγαίνω στους αγώνες της, κυρίως στο μπάσκετ».

Πως κρίνετε την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στη Νίκη;
«Γίνεται μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει να στηριχτεί από όλους μας! Είναι καλό για εμάς και για την ευρύτερη περιοχή να υπάρχει μια τέτοια ομάδα στη γειτονιά και την πόλη μας. Τα παιδιά μας μαθαίνουν τις αξίες του αθλητισμού κι έχουν την ευκαιρία να αθληθούν σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Το ζητούμενο είναι η ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό κι εν συνεχεία με τον πρωταθλητισμό, μαθαίνοντας αρχικώς τις βασικές αρχές και αξίες προκειμένου να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία μας».

Νίκη Αμαρουσίου