Ζέρβας: «Σαν τελικός με τη Νέα Ιωνία»!

14 Απρίλιος, 2019 - 6:01 μμ

Ο Αποστόλης Ζέρβας παραμένει εκτός δράσης τις τελευταίες δυο εβδομάδες λόγω τραυματισμού και μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την κρίσιμη αναμέτρηση της Νίκης Αμαρουσίου με τη Νέα Ιωνία και τον στόχο της ανόδου.

Η Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται τη Νέα Ιωνία (15/4, 21:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ με στόχο το ροζ φύλλο ώστε να κάνει το 1-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ενόψει των playoffs ανόδου, με δεδομένο ότι οι ομάδες κουβαλούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Πως αντιμετωπίζεις την κατάσταση το τελευταίο διάστημα που η κανονική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία κι ακολουθούν τα playoffs ανόδου;
«Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τους συμπαίκτες μου να προσπαθούν για το καλύτερο κι εγώ να μην μπορώ να τους βοηθήσω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση όμως σε κάθε περίπτωση πιστεύω πολύ στην άνοδο! Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και αισιοδοξώ ότι θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο στο τέλος της χρονιάς».

Πως βλέπεις την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η Νίκη να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες;
«Γίνεται μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα παιδιά παλεύουν για αυτόν τον σκοπό και είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς και μας πήγαν πίσω».

Πλέον η Νίκη έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία.
«Αυτό το παιχνίδι είναι σαν τελικός για εμάς! Θέλουμε πολύ τη νίκη ώστε να ισοφαρίζουμε τις αναμετρήσεις με τη Νέα Ιωνία. Να κάνουμε, δηλαδή, το 1-1 και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στα playoffs. Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Πως κρίνεις το επίπεδο των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο;
«Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και διαθέτουν έμπειρους παίκτες. Πρόκειται για τις ομάδες που, ουσιαστικά, έχουν ξεχωρίσει από την αρχή κι έκαναν συνεχόμενες νίκες, φτάνοντας στο σημείο να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Εμείς μείναμε λίγο πίσω στην αρχή αλλά ανεβήκαμε στη συνέχεια».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;
«Θέλουμε πολύ τη βοήθειά τους! Όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παρά τα προβλήματά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας και θέλουμε τους φιλάθλους της Νίκης να έλθουν στο γήπεδο και να μας ενισχύσουν».

Νίκη Αμαρουσίου