Αυγουλλάς: «Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε»

6 Μάιος, 2019 - 2:07 πμ

Η Νίκη Αμαρουσίου διεκδικεί την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μέσω των playoffs ανόδου και ο Κώστας Αυγουλλάς μίλησε για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο nikiamarousiou.gr

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Νίκη Αμαρουσίου σωματικά και πνευματικά λίγο πριν από τα παιχνίδια που θα κρίνουν το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γ’ Εθνική;
«Νομίζω πως έχει γίνει καλή δουλειά από τους προπονητές και τους παίκτες το τελευταίο διάστημα, έχουμε… τρέξει αρκετά ώστε να βρούμε τους ρυθμούς μας, να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και να αποδώσουμε στον καλύτερο βαθμό, αρχής γενομένης από τα ματς με τη Νέα Ιωνία. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε έναν στόχο μπροστά μας και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Τι πρόσημο θα έβαζες στη σεζόν που ολοκληρώνεται;
«Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση στη βαθμολογία αν κερδίζαμε κάποια παιχνίδια που χάσαμε στα σημεία. Επίσης, αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς έμπειρων παιδιών… Καλώς ή κακώς, είμαστε σε αυτή τη θέση, είμαστε καλά και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Τα playoffs είναι μια διαφορετική διαδικασία ανάμεσα στις ομάδες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά και παλεύουν για τον ίδιο στόχο».

Τι να περιμένουμε στις αναμετρήσεις με τη Νέα Ιωνία;
«Οι αντίπαλοί μας είναι επίσης μια σοβαρή ομάδα όμως θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να το αποδείξουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ελπίζω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη (7/5) μακριά από το γήπεδό μας. Θα είναι μια ισορροπημένη σειρά».

Νίκη Αμαρουσίου