Τσούπρος: «Να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο»

6 Μάιος, 2019 - 2:46 πμ

Ο Δημήτρης Τσούπρος σχολίασε τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Νέα Ιωνία και παρουσιάζει την κατάσταση στη Νίκη Αμαρουσίου πριν από τα playoffs με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο nikiamarousiou.gr

Πως έχουν τα δεδομένα στη Νίκη Αμαρουσίου λίγο πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία για τα playoffs ανόδου;
«Προπονούμαστε σκληρά κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με στόχο να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα της Νέας Ιωνίας. Η νίκη στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι στην κανονική περίοδο αποδεικνύεται πολύ σημαντική γιατί ισοφαρίσαμε τη σειρά κι έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες σε αυτή τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, ξεκάθαρος στόχος για εμάς είναι το θετικό αποτέλεσμα».

Που θα κριθεί η σειρά;
«Οι λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη φάση της χρονιάς. Πρέπει, επίσης, να αποφύγουμε τα λάθη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Νέα Ιωνία και να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας».

Τι μετράει περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις;
«Σίγουρα το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό, όπως και το ποιος έχει δουλέψει καλύτερα στις ειδικές καταστάσεις. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τύχη. Το ζητούμενο είναι να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και να είμαστε συγκεντρωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι, φάση με φάση».

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής;
«Κάναμε αρκετά καλή χρονιά αν εξαιρέσεις τις ατυχίες με τους τραυματισμούς βασικών παικτών. Θα μπορούσαμε, ενδεχομένως να έχουμε καλύτερη θέση στην κατάταξη κερδίζοντας κάποια παιχνίδια που χάσαμε στο νήμα όπως με την Πεύκη και τη ΦΕΑ. Πλέον το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο».

Νίκη Αμαρουσίου