Ζωντός: «Θα τα δώσουμε όλα για την ισοφάριση»

16 Μάιος, 2019 - 4:33 πμ

Η Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται απόψε (16/5, 21:00) στην έδρα του Χαλανδρίου με στόχο το 2-2 στη σειρά και ο Παναγιώτης Ζωντός σχολίασε την do-or-die αναμέτρηση των playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα μας δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια έπειτα από το 62-73 του Χαλανδρίου στο κλειστό της Κοκκινιάς κι απόψε θέλει να φέρει τη σειρά στα ίσια προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μπροστά στον κόσμο της.

«Έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με ό,τι συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Έχουμε δει τα λάθη μας, αναλύσαμε τι δεν πήγε καλά στο προηγούμενο ματς κόντρα στο Χαλάνδρι κι έχουμε κατά νου να τροποποιήσουμε κάποια πράγματα. Ελπίζω ότι απόψε δεν θα έχουμε τόσο πολύ άγχος, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε άστοχοι» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο Παναγιώτης Ζωντός.

Ο προπονητής της Νίκης πρόσθεσε: «Ενδεχομένως να μην διαχειριστήκαμε καλά την πίεση και το… πρέπει. Βρεθήκαμε σε κακή μέρα, έχουμε μπροστά μας έναν ακόμα τελικό που θα τα δώσουμε όλα, γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Νίκη Αμαρουσίου