Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χόνδρος

22 Μάιος, 2019 - 1:58 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Χρήστο Χόνδρο.

Ο κόουτς ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία και οδήγησε τη νεοφώτιστη Νίκη Αμαρουσίου σε μια καταπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, ολοκληρώνοντας τη regular season στην τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-5 και συμμετέχοντας στα playoffs.

«Το πρόσημο σε ό,τι αφορά την πορεία μας φέτος είναι ξεκάθαρα θετικό! Έπειτα από τις πρώτες… αναγνωριστικές εβδομάδες, τα κορίτσια πίστεψαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο κι έφτασαν σε αυτά τα αποτελέσματα λόγω της δουλειάς, του κλίματος και της καλής χημείας σε συνδυασμό με τη βοήθεια της Διοίκησης που υλοποίησε ό,τι της ζήτησα το περασμένο καλοκαίρι και ήταν συνεχώς δίπλα μας. Η πορεία μας ήταν πολύ καλή, με δεδομένο μάλιστα ότι η Νίκη Αμαρουσίου αγωνιζόταν την προηγούμενη περίοδο στην τοπική κατηγορία» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο Χρήστος Χόνδρος.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους της Νίκης την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Η ομάδα έβαλε ψηλά τον πήχη. Στόχος, λοιπόν είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε! Σε προσωπικό επίπεδο, είχα μια εξαιρετική συνεργασία με τη Διοίκηση και τους συνεργάτες – συναδέλφους προπονητές των ακαδημιών οι οποίοι όπου μπορούσαν, με βοηθούσαν. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος κι ευελπιστούμε του χρόνου να μην υπάρχουν κάποια θέματα με το γήπεδο όπως με τις ώρες των προπονήσεων ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Νίκη Αμαρουσίου