Ο φυσίατρος Σπύρος Σπύρου συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου

20 Ιούνιος, 2019 - 6:42 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο επί σειρά ετών φυσίατρος του σωματείου μας, Σπύρος Σπύρου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο στην ομάδα σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων.

«Αναφορικά στη νέα αγωνιστική περίοδο, να ευχηθούμε επιτυχία και καλά αποτελέσματα δίχως τραυματισμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, με δεδομένο ότι οι υψηλές επιδόσεις απαιτούν και προϋποθέτουν καλή φυσική κατάσταση! Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Νίκης Αμαρουσίου είναι υψηλού επιπέδου, έχουν γνώση της σωματικής διάπλασης και το σύνολο των αθλητικών κακώσεων που ενδέχεται να υποστούν, επομένως δουλεύουν και προετοιμάζονται σωστά ώστε να αποφύγουν αυτές τις καταστάσεις» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του και πρόσθεσε:

«Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχηθώ καλή πορεία και θετικά αποτελέσματα. Οι ομάδες μας να φέρουν νίκες, να συνεχίσουν να μας γεμίζουν χαρά και να μας κάνουν υπερήφανους! Ο αθλητισμός είναι ποιότητα ζωής και είναι πραγματικά σπουδαίο κάποιοι άνθρωποι να λειτουργούν ως πρότυπα για την κοινωνία και ειδικά για τους νέους, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και το ήθος τους».

Νίκη Αμαρουσίου