Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιάννης Αβραμίδης

26 Ιούνιος, 2019 - 9:24 μμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Αβραμίδης θα πλαισιώσει τον Τάσο Νικητόπουλο στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας ως assistant coach.

Ο Γιάννης Αβραμίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία με τον κόουτς Νικητόπουλο και πλέον εντάσσεται στο σταφ της Νίκης Αμαρουσίου.

«Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κόουτς Νικητόπουλο στον Προμηθέα Χαλανδρίου, ήμασταν μαζί στις τρεις ανόδους και κατακτήσαμε ένα Κύπελλο ΕΣΚΑ. Ουσιαστικά είναι ο μπασκετικός μου μέντορας σε ό,τι αφορά την προπονητική, επομένως ήταν πολύ εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση της Νίκης Αμαρουσίου. Το ότι δεν ήμασταν μαζί τα προηγούμενα χρόνια έχει να κάνει κυρίως με την απόσταση και λόγω άλλων συνθηκών. Πλέον θα συνεργαστούμε σε ένα υγιές σωματείο που έχει ένα ωραίο πρότζεκτ ενόψει της συνέχειας» ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του.

Στη συνέχεια μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις από τη Νίκη Αμαρουσίου: «Τη Νίκη την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ως αντίπαλος. Έχω καταλάβει τι δουλειά γίνεται και, κυρίως ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Δεν είναι καθόλου τυχαίοι ότι κάποιοι παίκτες συνεχίζουν τόσα χρόνια στη Νίκη. Όταν είσαι μια οικογένεια, φροντίζεις να κρατάς όλα τα μέλη σου ικανοποιημένα! Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι υπάρχει ένας βασικός κορμός τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι παρέχονται όλες οι δυνατότητες ώστε να εργαστείς όπως ακριβώς θέλεις, δίχως να έχει τίποτα άλλο στο μυαλό σου παρά μόνο το μπάσκετ».

Νίκη Αμαρουσίου