Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Ζέρβας

3 Ιούλιος, 2019 - 5:55 μμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Ζέρβα για τη σεζόν 2019-20.

Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε αυτό το πλαίσιο ο κόουτς Τάσος Νικητόπουλος μπορεί να υπολογίζει στον Αποστόλη Ζέρβα έπειτα από τις ανανεώσεις των Ανδρέα Τσέκενη, Παντελή Κυπριτζόγλου και την προσθήκη του Φανούρη Τασιόπουλου.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος έπειτα από αυτή την εξέλιξη! Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον πήχη και είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω να πω μόνο καλά λόγια έπειτα από την πρώτη μου χρονιά στον σύλλογο και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στο ίδιο, υψηλό επίπεδο δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και συνεννόηση με τη διοίκηση, έχω σχηματίσει πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τον νέο προπονητή μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό» ανέφερε ο άσος της Νίκης Αμαρουσίου.

Νίκη Αμαρουσίου