Στη Νίκη Αμαρουσίου η Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή

5 Ιούλιος, 2019 - 1:32 πμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Τζωρτζίνας Χατζηαγγελή (21χρ., κεντρική) που πέρσι αγωνίστηκε στους Νέους Βύρωνα και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του κόουτς Χρήστου Χόνδρου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

«Συμμετείχα στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τη Νίκη Αμαρουσίου είναι εξαιρετικές σε όλα τα επίπεδα! Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κόουτς, επομένως γνωρίζω τις απαιτήσεις και τον τρόπο δουλειάς ενώ οι συμπαίκτριες μου με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα! Είναι, επίσης πολύ σημαντικό ότι έχουμε την ευκαιρία να προπονούμαστε σε ένα γήπεδο που προσφέρει όλες τις ανέσεις για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της η Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή.

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Αντιμετώπισα τη Νίκη Αμαρουσίου πέρσι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και προ διετίας, στο Final 4 του Κυπέλλου. Ο πήχης έχει ανέβει έπειτα από την περσινή πορεία και θεωρώ ότι με βάση τη δυναμική μας, μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν! Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας».

Νίκη Αμαρουσίου