Στη Νίκη Αμαρουσίου η Χριστιάνα Βρανιστάι

14 Ιούλιος, 2019 - 7:02 μμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την Χριστιάνα Βρανιστάι, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών!

Η Χριστιάνα είναι γεννημένη στις 26 Φεβρουαρίου 1993, είναι 1μ.61 κι αγωνίζεται ως λίμπερο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ο.Φ. Γέρακα, Γ.Σ. Χαλανδρίου και πλέον αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έπειτα από τις Χρύσα Γιαννέλου, Τζωρτζίνα Χατζηαγγελή και Δέσποινα Μάγγελ.

«Νιώθω ότι υπάρχει εξαιρετική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω βόλεϊ στη Νίκη Αμαρουσίου, μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και υψηλό επίπεδο. Τα κορίτσια με έχουν υποδεχτεί με πολύ ωραίο τρόπο και νιώθω πολύ αισιόδοξη για τη σεζόν που έρχεται! Δεδομένης της καλής περσινής πορείας και βλέποντας πως διαμορφώνεται η κατάσταση φέτος, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να δουλέψω σκληρά και να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εξάλλου ο κόουτς και οι συμπαίκτριες μου είναι εδώ για να με βοηθήσουν κι εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τα καταφέρουμε» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις της.

Νίκη Αμαρουσίου