Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Αντώνης Πρόφκα

17 Ιούλιος, 2019 - 4:40 μμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απόκτηση του Αντώνη Πρόφκα (2.04, φόργουορντ, 1999), ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με τη διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου υλοποιούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή πορεία, παίζοντας παράλληλα όμορφο μπάσκετ.

«Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές! Συνειδητοποίησα από την πρώτη μου προπόνηση ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, σε ό,τι αφορά τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες. Επίσης, έμεινα εντυπωσιασμένος από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της Νίκης, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε μπάσκετ υπό τις καλύτερες συνθήκες. Μένει να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε τη νέα σεζόν. Εφόσον συνεχίσουμε στην Α’ ΕΣΚΑ, ο στόχος είναι η άνοδος. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σε ατομικό επίπεδο, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις…» εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του.

Προηγούμενες ομάδες
ΑΕΚ
Απόλλων Σμύρνης
Φιλαθλητικός

Νίκη Αμαρουσίου