Νικητόπουλος: «Να χτίσουμε νοοτροπία στη Νίκη Αμαρουσίου»

24 Αύγουστος, 2019 - 11:35 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου άρχισε την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 και ο κόουτς Τάσος Νικητόπουλος έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Κοκκινιάς για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Νίκης Αμαρουσίου, με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους της.

«Έχουμε ξεκινήσει με μεγάλη όρεξη και υψηλές προσδοκίες! Η ομάδα διατήρησε τον βασικό κορμό κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ και πλέον το ζητούμενο είναι να «χτίσουμε» το παιχνίδι και τη νοοτροπία μας! Σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας δίνουμε έμφαση στα βασικά, την ατομική τεχνική καθώς και την αμυντική κι επιθετική φιλοσοφία μας ενώ παράλληλα τα παιδιά δουλεύουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Το επόμενο σαββατοκύριακο θα δώσουμε τα πρώτα φιλικά, απέναντι στην Πεύκη και το Χαλάνδρι. Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ θα είναι πολύ δυνατό φέτος αφού οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο ενισχύθηκαν σημαντικά» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του ο Τάσος Νικητόπουλος.

Εν συνεχεία ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου μίλησε για τη νέα σεζόν: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και όλα τα άλλα θα τα δούμε στο γήπεδο… Είμαι πραγματικά αισιόδοξος για τη χρονιά που έρχεται. Το ζητούμενο είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε στο παρκέ αυτή τη νοοτροπία, να προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν στην πορεία».

 

Νίκη Αμαρουσίου