Χόνδρος: «Οι κόποι θα ανταμειφθούν με προπόνηση και σκληρή δουλειά»

6 Οκτώβριος, 2019 - 11:16 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου υποδέχεται τον Α.Σ. Παπάγου (7/10, 21:00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και ο Χρήστος Χόνδρος σχολίασε την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας:
Ο κόουτς της Νίκης Αμαρουσίου εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του:
«Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παπάγο. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες, τα οποία θεωρώ ότι θα ξεπεράσουμε… Δεν έχω κανένα παράπονο από τα κορίτσια, ίσα – ίσα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπάθησαν πολύ στις προπονήσεις, τόσο οι παλαιότερες όσο κι εκείνες που ήλθαν φέτος στην ομάδα μας. Ο πήχης ανέβηκε πέρσι και φέτος ο μίνιμουμ στόχος είναι να διατηρήσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο ως το τέλος της χρονιάς».
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20: «Υπάρχουν 3-4 ομάδες που θα ξεχωρίσουν. Υπάρχει, για παράδειγμα ο Παπάγος που θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα, το ΠΑΚ Χαλανδρίου που έφτασε πέρσι ως τους τελικούς ανόδου και το Κορωπί που ανέβηκε, μεν από το τοπικό όμως ενισχύθηκε και θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα». Ο Χρήστος Χόνδρος έκανε μια ευχή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Ακούγεται κλισέ όμως είναι πολύ σημαντικό να έχουμε υγεία. Οι κόποι των κοριτσιών θα ανταμειφθούν μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση τους στην προετοιμασία, έχω τη στήριξη της διοίκησης σε ό,τι έχω ζητήσει και με τη βοήθεια του Φώτη Μάντζιου, πιστεύω θα κάνουμε κάτι καλό».

Νίκη Αμαρουσίου