Βογιατζής: «Η οικογένεια μου έκανε υπομονή μαζί με εμένα»!

12 Ιανουάριος, 2020 - 5:44 μμ

Ο Κώστας Βογιατζής μίλησε στο nikiamarousiou.gr για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη απουσία και το διάστημα που έμεινε μακριά από τα παρκέ.

Ο έμπειρος σέντερ τέθηκε στη διάθεση του Τάσου Νικητόπουλου για πρώτη φορά έπειτα από τα περσινά playoffs ανόδου ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στη νίκη επί της Ηλιούπολης πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας 16 πόντους και δίνοντας σημαντικές λύσεις στο «ζωγραφιστό»!

Η Νίκη Αμαρουσίου δοκιμάζεται στο Γαλάτσι (13/1, 21:45) για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ και ο Βογιατζής μίλησε για το comeback και τη στήριξη της οικογένειας του στη διαδικασία της αποθεραπείας.

«Το διάστημα που προηγήθηκε ήταν πραγματικά δύσκολο… Η γυναίκα μου ήταν έγκυος, έκανα την επέμβαση, γενικώς είχα πολλά πράγματα στο κεφάλι μου… Όταν έχεις πίσω σου μια οικογένεια και κάποια πράγματα εξαρτώνται από σένα, μπορείς εύκολα να αντιληφθείς ότι η κατάσταση δεν ήταν τόσο απλή. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό της υπομονής. Έπειτα από κάθε επέμβαση, ο χρόνος και η σωστή αποθεραπεία μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς και να επιστρέψεις πιο δυνατός. Έπρεπε, λοιπόν να κάνω ξανά υπομονή, από τη στιγμή που είχα χτυπήσει ξανά τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά! Ήξερα ότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν να παίξω μετά τον Δεκέμβριο, προσπάθησα να μην αγχωθώ και να μην πιέσω καταστάσεις… Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να παίξω νωρίτερα! Πάτησα ξανά παρκέ στον αγώνα με την Ηλιούπολη (23/12) ενώ είχα μπει στο προπονητικό διπλό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα! Το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι ότι είχα στο πλευρό μου την οικογένεια μου! Έχασα πολλά πράγματα το καλοκαίρι, η διαδικασία της αποθεραπείας ήταν ψυχοφθόρα και προσπαθούσα να μην το περάσω στους δικούς μου ανθρώπους. Έκαναν υπομονή μαζί με εμένα και τέλος καλό, όλα καλά! Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό που μου έκανε την επέμβαση. Δεν θα αναφέρω το όνομά του, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων όμως ξέρει ότι του χρωστάω πολλά. Επίσης, ευχαριστώ τον φυσιοθεραπευτή μου, τον Σταμάτη Καβακάκη που αν δεν ήταν αυτός να με βοηθήσει στο κομμάτι της αποθεραπείας και της ψυχολογικής στήριξης, δεν θα ήμουν έτοιμος»

Νίκη Αμαρουσίου