Λύση συνεργασίας με Χρήστο Χόνδρο

18 Μάιος, 2020 - 10:58 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Χρήστος Χόνδρος ήλθαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους έπειτα από δυο χρόνια.

Ο Χρήστος Χόνδρος ανέλαβε τη θέση του προπονητή της ομάδας βόλεϊ στις 24 Μαΐου 2018, κοουτσάροντας τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την τελευταία διετία.

Υπό τις οδηγίες του, η Νίκη ολοκλήρωσε τη regular season στην τρίτη θέση της κατάταξης τη σεζόν 2018-19 με ρεκόρ 15-5 και συμμετείχε στα playoffs ανόδου. Φέτος η ομάδα μας είχε ρεκόρ 10-10 πριν από την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού.

Ο κόουτς ανέφερε σχετικά στο nikiamarousiou.gr:

«Ήταν δυο ιδιαίτερα χρόνια με χαρές και λύπες… Σε προσωπικό επίπεδο, η Νίκη Αμαρουσίου ήταν ένα πραγματικό σχολείο για εμένα διότι είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο που στηρίζεται σε σωστές βάσεις.

Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι και οι δυο χρονιές ήταν επιτυχημένες. Την πρώτη σεζόν πετύχαμε κάτι που για πολλούς μάλλον φαινόταν ακατόρθωτο! Φέτος, ενώ αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, εν συνεχεία ισορροπήσαμε την κατάσταση. Το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε όμως τα πήγαμε αρκετά καλά αν λάβουμε υπόψη τις δυσκολίες και τις αναποδιές που δεν είχαμε υπολογίσει…

Σε γενικές γραμμές, δώσαμε ευκαιρίες σε κορίτσια από τις υποδομές της ομάδας ώστε να μπορέσουν να πάρουν παιχνίδια και να βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στη Νίκη Αμαρουσίου. Σε κάθε περίπτωση, το πρόσημο είναι θετικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικώς τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε μια πολύ δύσκολη φάση του συλλόγου και μου έδειξε την απόλυτη στήριξη της αυτά τα δυο χρόνια όπως και όλους τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ, επίσης όλα τα κορίτσια με τα οποία συνεργάστηκα στη Νίκη και βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα. Όλες τους είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και με βοήθησαν στο να ολοκληρώσω το όποιο έργο μου εδώ… Αποχωρώ με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως χρειάζεται μια αλλαγή τη συγκεκριμένη περίοδο στην τεχνική ηγεσία ώστε αυτή η δυναμική της Νίκης να βγει στο γήπεδο όταν αρχίσουν ξανά οι αγώνες».

Νίκη Αμαρουσίου