Ο Κυριάκος Γρηγορακάκης αναλαμβάνει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Νίκης Αμαρουσίου

17 Ιούνιος, 2020 - 6:20 μμ

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Κυριάκο Γρηγορακάκη, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Αμαρουσίου θα παραταχθεί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020/21 έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Κυριάκο Γρηγορακάκη, ο οποίος έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση με τα κορίτσια της Νίκης στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Ο κόουτς Γρηγορακάκης εργάστηκε την τελευταία διετία στη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, συμμετέχοντας φέτος στον Α’ όμιλο της Α2 και πιάνει αμέσως δουλειά με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου! Στις πρώτες του δηλώσεις στο nikiamarousiou.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αρχικώς, το ζητούμενο είναι να έχουμε υγεία. Τώρα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα βάλω ψηλά τον πήχη καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το σωματείο, τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα! Υπάρχει οργάνωση και οι άνθρωποι του αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό και το βόλεϊ. Τους αξίζει, λοιπόν να δουν την ομάδα ψηλά και μακάρι να το κάνουμε πραγματικότητα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από τον κορονοϊό δυσκολεύουν την καθημερινότητα και οι προεκτάσεις φτάνουν στον αθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε. Εξάλλου, η προσαρμογή είναι ένα από τα βασικά πράγματα στη ζωή. Αν αγαπάς κάτι πραγματικά, θα προσαρμοστείς… Αυτό ισχύει για όλους. Τους αθλητές, τους παράγοντες και τους προπονητές».

Όσον αφορά την εικόνα της Νίκης Αμαρουσίου τη σεζόν 2020/21, είπε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με μεγαλύτερη ταχύτητα, ένα στοιχείο που έχει μπει στον χώρο του βόλεϊ και πρέπει να το καλλιεργούμε σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στις υψηλές κατηγορίες».

 

Νίκη Αμαρουσίου