Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Γιώργος Φρίμας

29 Ιούνιος, 2020 - 11:16 μμ

Ο Γιώργος Φρίμας θα ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21 αφού οι δυο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΑΟΚ Χαλανδρίου, τα Μελίσσια, τον Προμηθέα Χαλανδρίου, το Γαλάτσι, τα Βριλήσσια και την Κηφισιά βρίσκεται στη Νίκη από το 2018 κι έπειτα από δυο χρόνια στην Α’ ΕΣΚΑ, θα ακολουθήσει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική.

«Η εφετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε αγωνιστικά ωστόσο ο μεγάλος στόχος της ανόδου και της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες επιτεύχθηκε. Η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους της Νίκης Αμαρουσίου που πάλεψε για την άνοδο τα προηγούμενα δυο χρόνια κι εν τέλει τα κατάφερε! Η αγωνιστική δράση τερματίστηκε όταν η Νίκη είχε βρει ρυθμό κι έκανε ένα καλό σερί… Τέλος καλό, όλα καλά» εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση του.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ζήσαμε μια πραγματικά άβολη κατάσταση με τη διαδικασία της αναμονής μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική διακοπή. Πλέον έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες, από τη στιγμή που η Νίκη ανέβηκε επίπεδο και θα βρει απέναντι της αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Νίκη Αμαρουσίου