Χρυσόγελος: «Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με σοβαρότητα»

23 Οκτώβριος, 2020 - 9:17 μμ

Ο προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου, Νίκος Χρυσόγελος σχολίασε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την προσεχή αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Η Νίκη κατέκτησε το ροζ φύλλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας του Ποσειδώνα Λουτρακίου με σκορ 50-85 και πλέον στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χρυσόγελος επισήμανε στην αρχικό τοποθέτησή του στο nikiamarousiou.gr: «Αρχικώς, είμαστε χαρούμενοι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, που παίξαμε μετά από πολλούς μήνες και, παράλληλα αρχίσαμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Όσον αφορά τη νίκη επί του Ποσειδώνα, δεν ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει. Πρόκειται για μια ομάδα που προσπαθούσε να κάνει πράγματα στο γήπεδο, απλώς εμείς ήμασταν καλύτεροι. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Παρεμπιπτόντως, θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την εξαιρετική φιλοξενία του».

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της πρεμιέρας: «Σε γενικές γραμμές, νομίζω πως ήταν αναμενόμενα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα αυτή τη μεγάλη διαφορά στον αγώνα της Μυκόνου με την Πεύκη. Σίγουρα η Μύκονος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο για την κατηγορία ενώ η Πεύκη είχε τα θέματά της τις προηγούμενες ημέρες…».

Όσον αφορά τον αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Κοκκινιάς την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, είπε: «Η Ελευθερία Μοσχάτου νίκησε στην πρεμιέρα, έχει μια καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Αν είμαστε σοβαροί και βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε εμείς, νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα με σοβαρότητα και το ίδιο θα κάνουμε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι με στόχο να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε στην πρεμιέρα. Τίποτε άλλο. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Νίκη Αμαρουσίου