Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Ηλίας Μανδραγός

25 Ιούνιος, 2021 - 12:25 μμ

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Ηλία Μανδραγό, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της σεζόν 2021-22!

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Ο συνδετικός κρίκος είναι ο κόουτς Αναστασίου, είναι χρόνια στη Νίκη Αμαρουσίου και είχαμε συνεργαστεί μαζί στον Εθνικό. Ξέρει τη δουλειά μου, γνωρίζω τη δουλειά του, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το πλάνο είναι να στηρίξουμε τα νέα παιδιά ώστε να υπάρξει συνέχεια. Έχουμε κάποιους έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουμε να τους πλαισιώσουμε με νέα παιδιά ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα και για τα επόμενα χρόνια».

Ο νέος προπονητής της Νίκης Αμαρουσίου αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εν μέσω κορονοϊού: «Για τους αθλητές είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχουν κάτσει τόσους μήνες έξω. Η μεταβατική που κάνουμε τώρα είναι ουσιαστικά μεταβατική – προετοιμασία. Τα παιδιά θέλουν να τρέξουν, να παίξου με επαφές όμως δεν τους αφήνουμε γιατί γνωρίζουμε πως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών».

Όσον αφορά το μπάσκετ που θέλει να παίξει η Νίκη, είπε: «Τρέξιμο! Πολύ τρέξιμο»! Ο κόουτς Μανδραγός αναφέρθηκε στο σωματείο της Νίκης: «Είναι ένα οργανωμένο σωματείο, με σοβαρή διοίκηση και γήπεδο. Όλα αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και τα αποτελέσματα θα έλθουν μέσα από σκληρή δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουμε».

Προηγούμενες ομάδες: Ρέντη, Προοδευτική, Πέραμα, Εθνικός

Νίκη Αμαρουσίου