Η προπονήτρια της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών της Νίκης Αμαρουσίου, Μαρία Μαγγίνα, σχολίασε τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Φοίβο Μελισσίων, έκανε τον απολογισμό της πορείας στη Β’ Εθνική και μίλησε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Η Νίκη Αμαρουσίου κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο και αήττητο Φοίβο Μελισσίων, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα στο τάι μπρέικ. «Ήταν σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Παίξαμε εξαιρετικά, τα κορίτσια ήταν πολύ συγκεντρωμένα. Θέλαμε πολύ μια τόσο καλή εμφάνιση. Δυστυχώς, γνωρίσαμε την ήττα σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι υπάρχει μια ανοδική πορεία στην ομάδα» εξήγησε στο nikiamarousiou.gr η προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, Μαρία Μαγγίνα.

Και πρόσθεσε: «Πιστέυω πολύ σε αυτή την ομάδα! Από την αρχή θεωρούσα ότι μπορούμε να είμαστε ψηλά στην κατάταξη. Είμαστε μια καινούργια ομάδα που έπρεπε να βρει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο. Σιγά-σιγά το βλέπουμε στο γήπεδο».

Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει από την έβδομη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών με ρεκόρ 5-8 και η Μαρία Μαγγίνα ανέφερε σχετικά: «Είχαμε το μειονέκτημα να δώσουμε πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Η κούραση βγήκε στο γήπεδο κάποια στιγμή. Αλλά όπως ανέφερα προηγουμένως, σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας και είμαστε σε καλό δρόμο».

Με ποια προοπτική, λοιπόν, ξεκίνησε η σεζόν 2023/24 για τη Νίκη Αμαρουσίου και πώς εξελίσσεται; «Θέλαμε από την αρχή να κάνουμε μια αλλαγή για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά. Αυτό δεν βγήκε στον α’ γύρο γιατί μιλάμε για μια νέα ομάδα που χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να βγάλει τον καλό εαυτό της στο γήπεδο. Πλέον η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τα κορίτσια έχουν αρχίσει να μαθαίνουν η μια την άλλη, επομένως πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει, εν προκειμένω μια θέση στην πρώτη εξάδα. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

«Θα ήθελα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, τα κορίτσια το αξίζουν»

H Nίκη Αμαρουσίου υποδέχεται την Άνοιξη στο κλειστό της Κοκκινιάς (29/1, 21:30) για την 14η αγωνιστική και η κόουτς επισήμανε: «Το ματς του α’ γύρου κρίθηκε επίσης στο τάι μπρέικ, γνωρίσαμε την ήττα με 3-2 σετ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με βάθος στον πάγκο, που μπορεί να ξεκουράσει παίκτριες. Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από τη σπουδαία εμφάνιση με τον Φοίβο Μελισσίων. Θέλουμε να μπούμε γερά και δυνατά στο ματς, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί και να βγάλουμε ξανά τον καλύτερο εαυτο μας».

Παράλληλα, η προπονήτρια της Νίκης Αμαρουσίου υπογράμμισε: «Αυτό που θα ήθελα ενόψει της συνέχειας είναι περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα μας. Τα κορίτσια το αξίζουν! Είναι διαφορετικό να έχουμε κόσμο στο γήπεδο και να παίζουμε και για αυτόν, να παίρνουμε ώθηση από το χειροκρότημα και να έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο».

Όσον αφορά το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, είπε: «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε σχέση με τα προηγούμενα χρονια. Αν εξαιρέσουμε τον πρωτοπόρο Φοίβο Μελισσίων, οι άλλες ομάδες είναι πολύ κοντά η μια με την άλλη. Βλέπουμε αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ως το τέλος της σεζόν. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πραγματικά, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».