Η δεύτερη περίοδος του Summer Camp by Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ που διεξάγεται στο κλειστό της Κοκκινιάς περιλάμβανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία προς τους νεαρούς αθλητές της Νίκης Αμαρουσίου σχετικά με την αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία ως εφόδιο και εργαλείο ζωής!

Οι μικροί αθλητές της Νίκης, οι οποίοι συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στο μπάσκετ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις ακαδημίες ενημερώθηκαν από τον κο. Δημήτρη Μπισδέκη του συλλόγου Α.Σ. «Ήφαιστος» για την άμυνα και την αυτοπροστασία στο σχολείο.

Τα φαινόμενα βίας μέσα και έξω από το σχολείο είναι ένα ζήτημα διαχρονικό. Κοινή ομολογία είναι ότι τον τελευταίο καιρό το bullying και τα διάφορα προβλήματα βίας που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, παρουσιάζουν έξαρση.

Οι δυνατές κοινωνίες και οι ευαισθητοποιημένες κοινωνικές ομάδες θα πρέπει να λειτουργούν και να παραδειγματίζουν τους νέους με πρόληψη. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε την βία να χτυπήσει την πόρτα μας και να έχουμε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα για να το αντιμετωπίσουμε.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Νίκη Αμαρουσίου προχώρησε αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου τα παιδιά των Ακαδημιών μας να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις διάφορες μορφές βίας που υπάρχουν σήμερα και να βρούμε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, λύσεις για απεμπλοκή.

Οι προπονήσεις της τρίτης περιόδου συνεχίζονται το διάστημα 1-5/7 και το πρόγραμμα του camp ολοκληρώνεται με την τέταρτη περίοδο (8-12/7).

Πληροφορίες στη Γραμματεία του σωματείου:
Μ. Αλεξάνδρου 125, Μαρούσι – Τηλ: 210 8025112
Τεχνικός Διευθυντής: Νίκος Χρυσόγελος 6945050466
Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ: Βασίλης Κωνσταντακόπουλος 6973201525