Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Αρματά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο Θανάσης Αρματάς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος προπονητών α’ κατηγορίας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής, μεταξύ άλλων, στον Μίλωνα, στη Δραπετσώνα, στη Μεταμόρφωση και στον Γ.Σ. Χαλανδρίου.

«Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα σωματείο που παραδοσιακά στηρίζεται στις αθλήτριές του και δίνει ευκαιρίες στα νέα κορίτσια. Θέλουμε να συνεχίσουμες προς αυτή την κατεύθυνση ώστε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών να απαρτίζεται μελλοντικά από όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια της Νίκης. Αυτός ακριβώς είναι ένας από τους μεγάλους στόχους. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για το σωματείο να “ανεβάσει” κορίτσια στην πρώτη ομάδα» εξήγησε μιλώντας στο nikiamarousiou.gr ο κόουτς Αρματάς.

Και πρόσθεσε: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα οργανωμένο σωματείο με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και αγαπούν τον αθλητισμό. Είναι μία πρόκληση και για εμένα να δουλέψω στη Νίκη».