Ακόμα μία νίκη με 3-0 σετ πέτυχαν οι Κορασίδες της Νίκης Αμαρουσίου κόντρα στις Αμαζόνες Αχαρνών στο κλειστό της Κοκκινιάς, το βράδυ του Σαββάτου (17/1) για τους αγώνες κατάταξης του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑ.
Τα κορίτσια της Νίκης δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα των Αχαρνών, έλεγξαν πλήρως τον αγώνα από την πρώτη στιγμή και έφθασαν σε μία άνετη και δίκαιη νίκη. Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού, οι Κορασίδες της ομάδας μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και με πολύ δυνατό σερβίς έφθασαν να πάρουν μεγάλη διαφορά που παρά την χαλάρωση τους στο τέλος και την προσπάθεια επιστροφής της φιλοξενούμενης ομάδας δεν τους κόστισε, επικρατώντας με 26-24. Στο δεύτερο και τρίτο σετ της αναμέτρησης, οι Κορασίδες της Νίκης επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με “όπλο” την πολύ καλή υποδοχή και το σταθερό σερβίς τους, έφθασαν σε μία άνετη επικράτηση. Έτσι, απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αγωνιστική τους ταυτότητα και πρόοδο, αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς της κόουτς και των κοριτσιών στις προπονήσεις, που αποτυπώνεται κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας και την προπονήτρια τους για μια ακόμα σπουδαία και ολοκληρωτική εμφάνιση!
Τα σετ του αγώνα: 26-24, 25-11, 25-21
Πλέον, τα κορίτσια τoυ συλλόγου μας προετοιμάζονται για τον επόμενό τους αντίπαλο, καθώς την Κυριακή (25/1, 19:00) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Μαραθώνα.


