
Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Κόλλια, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2026-27.
Ο Γιώργος έχει γεννηθεί στις 02/06/2007, έχει ύψος 1.88μ και αγωνίζεται ως γκαρντ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟ Αμύντα, ενώ έκανε τα πρώτα του βήματα στην Λεόντειο, με σημαντικότερη διάκριση το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων της Β’ ΕΣΚΑ τη σεζόν 2022-23 και την άνοδο με την ομάδα Εφήβων στην Α2 κατηγορία την ίδια χρονιά. Πλέον, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Νίκης, ενόψει της συμμετοχής της στον 1ο όμιλο της National League 2.
Πρόκειται για την τέταρτη μεταγραφή, μετά τον Δημήτρη Πίνη, Βασίλη Κοντάκο και Γρηγόρη Θανάτη και τις ανανεώσεις των Τσέκενη και Μόρφου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης, ο19χρονος γκαρντ είπε στο nikiamarousiou.gr :
«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της Νίκης Αμαρουσίου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας και να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν. Τέλος, εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους.»
Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Γιώργο Κόλλια στην οικογένειά της και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.