Το πρώτο 3on3 by Βίκος, το κορυφαίο τουρνουά 3on3 στα βόρεια προάστια διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το διήμερο 18-19 Ιουνίου στο κλειστό της Κοκκινιάς από όπου πέρασαν περισσότερες από 70 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και σχεδόν 300 αθλητές, «αγκαλιάζοντας» τη διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στην περιοχή!

Νικητές στην κατηγορία Junior ήταν η ομάδα Pro ενώ οι δυο από τους τέσσερις αθλητές της είναι παιδιά των Ακαδημιών της Νίκης Αμαρουσίου.

Στην κατηγορία Παίδων, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα «Havalenthians», όπου όλοι οι παίκτες της ήταν στο τμήμα του 2007 της Νίκης Αμαρουσίου.

Στην κατηγορία Εφήβων, νικήτρια ήταν η ομάδα «Hawkers» από την Άμιλλα Περιστερίου. Την βράβευση των νικητών έκανε ο ταμίας του συλλόγου μας, Μανώλης Περάκης.

Στην Κατηγορία Ανδρών, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Kavaliers των Σωτηρίου, Προίσκου, Σταμάτη που έλαβαν το μεγάλο έπαθλο της δωροεπιταγής των 300 ευρώ. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης.

Στην Κατηγορία Μπαμπάδων, είχαμε νικητές τους Dadies Cool.

Τη δεύτερη μέρα του τουρνουά 3on3 by Βίκος πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός καρφωμάτων με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών όπως οι Δημήτρης Μαργέλης (Μαρούσι), Μηνάς Παπαγιάννης (Μαρούσι), Παναγιώτης Κούνας (Νίκη Αμαρουσίου), Άρης Σωτηρίου (Adelphi University), Βασίλης Καραχάλιος (ΦΕΑ) και ο 15χρονος Νικολάου της Πεντέλης που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Εξάλλου, τον διαγωνισμό καρφωμάτων μετέδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος βράβευσε και τον νικητή ενώ οι κριτές του διαγωνισμού ήταν οι μικροί αθλητές της Νίκης Αμαρουσίου που ενθουσιάστηκαν με τα καρφώματα!

Κατά τη διάρκεια του event πέρασαν σπουδαίοι αθλητές όπως ο  Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αθανασούλας, ο οποίος πανηγύρισε προ ημερών την άνοδο στην Basket League με το Ψυχικό.  Μαζί τους, οι πολλά υποσχόμενοι Μαργέλης, Σωτηρίου, Καραχάλιος, Χουχούμης, Κούνας καθώς και πολλά νέα ταλέντα που θα απασχολήσουν το ελληνικό μπάσκετ τα επόμενα χρόνια.

Τη διοργάνωση του τουρνουά 3on3 by Βίκος ανέλαβε ο Θοδωρής Ασημακόπουλος μαζί με τον Νίκο Χρυσόγελο καθώς και όλα τα μέλη της Διοίκησης της Νίκης Αμαρουσίου που ήταν συνεχώς δίπλα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους διασώστες που ήταν πάντα εκεί, όποτε χρειάστηκε κάτι και φυσικά, σε όλους  τους χορηγούς μας που ήταν δίπλα μας κι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι ώστε το event να εξελιχθεί σε θεσμό.

Photo credits: Άντζυ Χούντα