Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί εντόνως στα αρμόδια όργανα για τη διαιτησία του κ. Αντωνιάδη στον ημιτελικό του Final 4 U20 της ΕΣΚΑ ανάμεσα στην ομάδα μας και την αντίστοιχη της Νέας Κηφισιάς, αποφασίζοντας να κρίνει τον νικητή σφυρίζοντας φάουλ σε… τρίποντο απελπισίας από την μια μπασκέτα στην άλλη στα 2″ για το φινάλε!!! Μια απόφαση που προκάλεσε την απορία ακόμα και του υπεύθυνου για τη μετάδοση του αγώνα μέσω του YouTube!

Ο κ. Αντωνιάδης αποδείχθηκε ανεπαρκής. αδικώντας τη Νίκη Αμαρουσίου στο πιο καίριο σημείο του αγώνα και ουσιαστικά, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα, στερώντας από την ομάδα μας την ευκαιρία να παίξει στον τελικό!

Η Νίκη Αμαρουσίου διαχρονικά δεν διαμαρτύρεται για διαιτητικές αποφάσεις, θεωρώντας ότι ακόμη και τα λάθη των διαιτητών είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό μάλλον έχει εκληφθεί ως αδυναμία από κάποιους. Δεν είναι δυνατόν να μένουμε απαθείς όταν βλέπουμε να στερούν από τα παιδιά μας την ευκαιρία να παίξουν σε έναν τελικό και κυρίως, να χαρούν το παιχνίδι. Είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια που καταβάλουμε όλα αυτά τα χρόνια να «τορπιλίζεται» από τέτοιες διαιτησίες που δημιουργούν αίσθημα αδικίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *