Η Νίκη Αμαρουσίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κος. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, υποδέχτηκε το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου και ο πρόεδρος, κος. Αντώνης Τσέκενης, του απένειμε τιμητική πλακέτα για την έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο αθλητικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί το σωματείο μας.

Η Νίκη Αμαρουσίου έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των απανταχού φίλων του αθλητισμού για τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρετεί τα τελευταία 32 χρόνια, επιτελώντας παράλληλα αθλητικό και κοινωνικό έργο. Ό,τι συνέβη, δηλαδή με την ίδρυση της δανειστικής βιβλιοθήκης στην έδρα του σωματείου μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & 2ου Λυκείου, στην Κοκκινιά.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το Δ.Σ. της Νίκης απένειμε τιμητική πλακέτα, αντίγραφο του εμβλήματος του σωματείου στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κο. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την έμπρακτη στήριξή του στο έργο και στην προσπάθειά μας.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ., κος. Αντώνης Τσέκενης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη και τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής στο έργο για την περαιτέρω ανάπτυξη του σωματείου.

Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, κο. Νικόλαο Πέππα για τη βοήθεια στην ίδρυση της δανειστικής βιβλιοθήκης, με τη διάθεση εκ μέρους της ΚΕΔΑ των βιβλίων ιστορικών και πολιτισμού και τη διεύθυνση της Βορέειου Βιβλιοθήκης για την προσφορά της τεχνογνωσίας στη σύσταση και λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Ο κος. Αμπατζόγλου ευχήθηκε σε όλους τους εκπροσώπους της Νίκης Αμαρουσίου καλή νέα αθλητική χρονιά, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στους αθλητές και στις αθλήτριες. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την περαιτέρω υποστήριξη και ενίσχυση του σωματείου μας.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα γίνει η αντικατάσταση του φωτισμού στο γήπεδο, με νέα σύγχρονα φωτιστικά σώματα τύπου Led, καθώς και αλλαγή του παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κος. Νικόλαος Πέππας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου, κος. Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος, κος. Φώτης Μαραγκάκης και ο Ταμίας, κος. Μανώλης Περάκης.

Η τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στον κο. Αμπατζόγλου είναι χειροποίητο κεραμικό, φιλοτεχνημένο από κεραμίστες της περιοχής της Κοκκινιάς, περιοχή που πρωταγωνιστεί στην παράδοση της αγγειοπλαστικής και κεραμικής τέχνης στο Μαρούσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *