Η Νίκη Αμαρουσίου τίμησε την Ε.Α.ΚΑ. για την παρθενική συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Η Ένωση Αττάλου Καλύμνου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Νίκη Αμαρουσίου τίμησε τον σύλλογο από το μοναδικό νησί των Δωδεκανήσων που αγωνίζεται στην κατηγορία.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης που διεξήχθη την Κυριακή 16/10 στο κλειστό της Κοκκινιάς, ο Γενικός Αρχηγός της Νίκης Αμαρουσίου στο μπάσκετ και μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Κωνσταντακόπουλος παρέδωσε ένα αναμνηστικό του σωματείου στο μέλος της διοίκησης της Ε.Α.ΚΑ., Γιώργο Οικονόμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

«Η φετινή χρονιά είναι ιστορική για την Ένωση Αττάλου Καλύμνου που συμμετέχει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το νησί μας και να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια που κάνει η Ε.Α.ΚΑ. ώστε να καθιερωθεί στον μπασκετικό χάρτη. Δεν είμαστε μόνοι, καθώς έχουμε πολλούς Καλύμνιους που μας στηρίζουν και στόχος μας είναι να τους κάνουμε περήφανους. Ευχαριστούμε τη Νίκη Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα» ανέφερε στο nikiamarousiou.gr ο Γιώργος Οικονόμου.

«Θα θέλαμε από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε την Ένωση Αττάλου Καλύμνου στη Γ’ Εθνική και να ευχηθούμε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αποτελώντας άξιο εκπρόσωπο του νησιού στο ελληνικό μπάσκετ. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα» εξήγησε ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *