Η Νίκη Αμαρουσίου τίμησε τον Πέτερι Κόπονεν στο φιλικό με την ANGT Team Πάτρας

Πολύ όμορφο θέαμα απόλαυσαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου μεταξύ Νίκης ΑμαρουσίουNext Generation Team Πάτρας, της ομάδας που θα πάρει μέρος στο ANGT από 10 έως 12/2.

Όλα τα βλέμματα τράβηξε ο προπονητής της ANGT Team, Πέτερι Κόπονεν, άλλοτε παίκτης που ακολουθεί πλέον τα πρώτα του βήματα ως προπονητής, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Σπανούλη, στις επίλεκτες ομάδες του ANGT 2022/23 που διοργανώνει για ομάδες εφήβων η EuroLeague.

Η Νίκη Αμαρουσίου τίμησε με την ευκαιρία του φιλικού, τον Πέτερι Κόπονεν για την προσφορά του. Ο ίδιος, πολύ φιλικός με όλους συνομίλησε με τους προπονητές της Νίκης Αμαρουσίου, αντάλλαξαν απόψεις και δεσμεύτηκε να επαναλάβουν τις αθλητικές τους συναντήσεις.

Οι παίκτες της Νίκης Αμαρουσίου ενθουσιάστηκαν που αντιμετώπισαν κορυφαίους ανερχόμενους παίκτες από όλη την Ευρώπη και τα φλας άστραψαν με τους μελλοντικούς σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Μεταξύ αυτών και τα δύο Ελληνόπουλα, ο Λευτέρης Λιοτόπουλος της ΔΕΚΑ και ο Μιχάλης Σπρίντζιος του Λαυρίου, μέλη της ομάδας επιλέκτων στο τουρνουά της Πάτρας.

Τα στελέχη, οι προπονητές και όλη η ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Next Generation Team Πάτρας, που θα αγωνιστεί από αύριο στο πολύ δυνατό τουρνουά του Next Generation Tournament της Euroleague στην Πάτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *