Ο απολογισμός όλων των τμημάτων και το μήνυμα για τη νέα σεζόν από τον Νίκο Χρυσόγελο

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Νίκης Αμαρουσίου, Νίκος Χρυσόγελος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του σωματείου μας για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στο κλειστό της Κοκκινιάς.

«Καλησπέρα αγαπητοί γονείς και παιδιά!

Είμαι ο Νίκος Χρυσόγελος, τεχνικός διευθυντής της Νίκης Αμαρουσίου.

Πλησιάζοντας η χρονιά προς τη λήξη ενώ απομένουν λίγες μέρες για την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου των αγωνιστικών τμημάτων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που σας είχαμε και φέτος κοντά μας

Έπειτα από δυο χρόνια, επιτέλους φέτος επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Όλα τα τμήματά μας συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Η ομάδα Under συμμετείχε στο Final 4, οι Έφηβοι είχαν μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία στον όμιλό τους παρά τις δυσκολίες των εξετάσεων, οι Παίδες μας τερμάτισαν τέταρτοι στη β’ κατηγορία ενώ οι Παμπαίδες Α’ είχαν πολύ αξιοπρεπή πορεία και συμμετοχή στο τουρνουά του Junior NBA που μας κάλεσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, οι Παμπαίδες Β’ έφτασαν ως τους 16 του πρωταθλήματος, το Μίνι τερμάτισε πρώτο στον όμιλό του και το Προμίνι παίζοντας στη διοργάνωση της ΕΣΚΑ σε αυτή την ηλικία.

Προσπαθώντας να καλύψουμε αυτά τα δυο χρόνια, φέτος κάναμε και δυο άλλες διοργανώσεις. Πήγαμε με την ομάδα των Παμπαίδων Α’ και το Μίνι στο τουρνουά του Σοφικού, όπου συμμετείχε επίσης μια ομάδα από το Βάλιεβο της Σερβίας όπου έμαθε το μπάσκετ ο μεγάλος Μίλος Τεόντοσιτς. Τα παιδιά χάρηκαν, έπαιξαν, η ομάδα Μίνι πήρε την πρώτη θέση κι εκείνη των Παμπαίδων την τρίτη. Επίσης διοργανώσαμε για πρώτη φορά ένα τουρνουά 3on3 στο στολίδι μας, στο γήπεδο της Νίκης Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών από τη δική μας Ακαδημία και από τις γύρω περιοχές. Είναι κάτι που έχουμε μέσα στο μυαλό μας! Δράσεις συνέχεια ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτά τα δυο χρόνια του lock-down!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι! Να ξεκουραστείτε, τα παιδιά να φορτίσουν τις μπαταρίες και από την 1η Σεπτέμβρη θα είμαστε εδώ, πάλι κοντά σας, να σας έχουμε κοντά, να μάθουν τα παιδιά μπάσκετ, και να έχουμε νέες εκπλήξεις για εσάς τη νέα σεζόν.

Καλό καλοκαίρι»!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *