Ο Γιάννης Τσέκενης συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου

Ο Γιάννης Τσέκενης θα ενισχύσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2022-23, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Παναγιώτη Ζωντού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και προς αυτή την κατεύθυνση, ο Γιάννης Τσέκενης ανέφερε όσον αφορά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε:

«Ουσιαστικά, συμμετείχαμε στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο, αν υπολογίσουμε την παρουσία της Μυκόνου που παρατάχθηκε εξ αρχής ως το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία. Τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Αν υπολογίσουμε τους τραυματισμούς και το γεγονός ότι προερχόμασταν ουσιαστικά από δυο χρόνια απουσίας λόγω Covid-19, νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό και θα μας δώσει την ώθηση για την χρονιά που έρχεται».

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, είπε: «Είναι σημαντικό ότι θα παραμείνει ο βασικός κορμός. Τα παιδιά που συνεχίζουν είναι καιρό στην ομάδα και υπάρχει ‘’χημεία’’. Όλοι θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όταν υπάρχουν κοινά ‘’θέλω’’, η ομάδα λειτουργεί καλύτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *