Σταθάκης: «Οι μικροί αθλητές της Νίκης να πάρουν τα εφόδια και να κοινωνικοποιηθούν»

O προπονητής των Ακαδημιών της Νίκης Αμαρουσίου, Γιάννης Σταθάκης μιλάει για τη δουλειά που γίνεται στο κλειστό της Κοκκινιάς όσον αφορά τις μικρές ηλικίες με στόχο οι νεαροί αθλητές του σωματείου μας να ευχαριστηθούν το μπάσκετ και να κοινωνικοποιηθούν.

Η αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών και η διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» αποτελεί προτεραιότητα για τη Νίκη Αμαρουσίου και ο προπονητής των Ακαδημιών, Γιάννης Σταθάκης εξηγεί στο nikiamarousiou.gr πως: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και αποτελεί μεγάλη ευθύνη να μαθαίνουν τα παιδιά τις βασικές δεξιότητες του μπάσκετ και παράλληλα, να κοινωνικοποιούνται έχοντας ως σημείο αναφοράς τον αθλητισμό.

Πλέον η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική με δεδομένο ότι προηγήθηκαν δύσκολα χρόνια με τον κορονοϊό, τον εγκλεισμό στο σπίτι κλπ. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και αυτό, ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε στη Νίκη Αμαρουσίου. Το ζητούμενο, λοιπόν σε κάθε περίπτωση είναι οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας να ευχαριστηθούν τον αθλητισμό, να κοινωνικοποιηθούν, να πάρουν τα εφόδια και να μάθουν τις βασικές δεξιότητες προκειμένου να προχωρήσουν μπροστά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *