Συνεχίζει στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χρήστος Αναστασίου

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά  την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Αναστασίου.

Ο έμπειρος κόουτς έκανε αρχικώς τον απολογισμό των πεπραγμένων της σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την περσινή πορεία. Η ανδρική ομάδα τερμάτισε στην πρώτη τετράδα, το ίδιο και η U21. Τα μικρότερα τμήματα πήγαν καλά… Φτάσαμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, μολονότι αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Το πρόσημο είναι θετικό και η χρονιά ήταν πετυχημένη για τον σύλλογο στο σύνολό του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή βάση σχεδόν σε όλα τα τμήματα και πάνω σε αυτήν θα στηριχθούμε. Περιμένουμε τις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων και από κει και πέρα, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε καλύτερα για τους στόχους μας, βλέποντας τους ομίλους και τα ταξίδια που πρέπει να κάνουμε.

Η Νίκη Αμαρουσίου λειτουργεί ως κυψέλη για τα νέα παιδιά και τους νεαρούς αθλητές. Εξάλλου, επτά παιδιά από την U21 είχαν ενεργή συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Δίνουμε μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι, στηριζόμαστε πολύ στα παιδιά των ακαδημιών μας και με αυτή τη φιλοσοφία πορευόμαστε ως σύλλογος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *