Τα αμερικανικά κολλέγια Kent State και Utah Tech στο κλειστό της Κοκκινιάς!

Το κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς φιλοξένησε για πρώτη φορά τα αμερικανικά Κολέγια Kent State University και Utah Tech University που πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις με το Εφηβικό, το Παιδικό και το τμήμα Παμπαίδων της Νίκης Αμαρουσίου.

Τα δυο αμερικανικά κολέγια βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα και προπονήθηκαν από κοινού με τους νεαρούς αθλητές της Νίκης Αμαρουσίου που είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν τη νοοτροπία, την προσέγγιση στο παιχνίδι και τον τρόπο δουλειάς των Αμερικανών.

Παράλληλα, ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών του σωματείου μας, Νίκος Χρυσόγελος και οι προπονητές, Χάρης Χατζηχαραλάμπους και Γιάννης Σταθάκης αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις με τους προπονητές των Kent State University και Utah Tech University.

Οι προπονήσεις των αμερικανικών κολεγίων στο κλειστό της Κοκκινιάς πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος και αναμένεται να καθιερωθούν τα επόμενα καλοκαίρια. Σε κάθε περίπτωση, η αθλητική διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και η διάδοση του «ευ αγωνίζεσθαι» αποτελεί προτεραιότητα για τη Νίκη ενώ κινήσεις όπως αυτές δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *