Το ιδιαίτερο δώρο της Νίκης Αμαρουσίου και του Αντώνη Τσέκενη στον Φ.Ο. Βροντάδου

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνης Τσέκενης προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση πριν από το τζάμπολ του αγώνα της περασμένης Κυριακής 8/1 με τον Φ.Ο. Βροντάδου, προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο στον προπονητή των φιλοξενούμενων, Κώστα Αμέντα, τιμώντας στο πρόσωπό του το σωματείο της Χίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου μας δώρισε στον προπονητή της ομάδας της Χίου το βιβλίο «Χώμα – Νερό – Φωτιά» του Αντώνη Λούτση που αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο και περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καταγράφοντας τον αγώνα, το ταλέντο, την τέχνη και το μεράκι των αγγειοπλαστών και κεραμιστών του Αμαρουσίου εδώ και εκατό χρόνια.

Με την παραπάνω κίνηση, η Νίκη Αμαρουσίου επιβεβαίωσε τις εξαιρετικές σχέσεις με το φιλικό σωματείου του Φ.Ο. Βροντάδου, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία και την υποδοχή στον αγώνα του α’ γύρου. Η Νίκη Αμαρουσίου και ο Φ.Ο. Βροντάδου πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες και κινούνται σταθερά με την ίδια φιλοσοφία.

«Αρχικώς, ευχαριστούμε πολύ τον Αντώνη Λούτση για την ευγενική προσφορά του βιβλίου “Χώμα, Νερό, Φωτιά“. Ουσιαστικά, είναι το πρώτο βιβλίο στη δανειστική βιβλιοθήκη που δημιουργεί και προωθεί η Νίκη Αμαρουσίου αφού πρεσβεύουμε αξίες και ιδανικά που ξεπερνούν τα στενά όρια του αθλητισμού» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Τσέκενης. Εν συνεχεία, επισήμανε: «Δεσμευτήκαμε εξ αρχής να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία των ανθρώπων του Φ.Ο. Βροντάδου στο ματς της πρεμιέρας. Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται και να στηρίζονται σωματεία που υπηρετούν παράλληλα το πολιτισμικό κομμάτι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *